

2ND SEMESTER EXAMS



JUNE 12TH - FULL DAY

BLOCK	TIME
1	7:30-9:02 (92 Min)
2	9:08-10:40 (92 Min)
Smart/Seminar (Lunch)	10:46-12:40 (84 Min. + lunch)
3	12:46-2:18 (92 Min)

JUNE 12TH LUNCH SCHEDULE

LUNCH	CLASS	LUNCH TIME	CLASS
W		10:40 - 11:10	11:10 - 12:40
X	10:46 - 11:10	11:10 - 11:40	11:40 - 12:40
У	10:46 - 11:40	11:40 - 12:10	12:10 - 12:40
Z	10:46 - 12:10	12:10 - 12:40	

JUNE 13TH - HALF DAY @ 10:46

BLOCK	TIME
4/9	7:30 - 9:05 (95 Min)
6	9:11 - 10:46 (95 Min)

JUNE 14TH - HALF DAY @ 10:36

BLOCK	TIME
7	7:30 - 9:00 (90 Min)
8	9:06 - 10:36 (90 Min)